Svečana večera povodom završetka akademske godine SAKOM-ovih stipendista

Dana 13. jula 2021. godine u restoranu Madera u Beogradu, bila je održana svečana večera povodom završetka akademske godine SAKOM-ovih stipendista.

Na večeri su prisustvovali gospodin Ahmet Murat Turkoglu, Predsednik SAKOM-a, gospodin Fikret Nadžafov, direktor kompanije „Azvirt“, gospođa Biserka Jevtimijević, potpredsednica SAKOM-a, gospodin Rade Nikolić, gospodin Žarko Ilić, gospodin Elšen Rustemzade i gospodin Zoran Mitrović, članovi Upravnog odbora SAKOM-a. Takođe su bili prisutni glavni učesnici večere, SAKOM-ovi stipendisti – Marta Galjak, Nikolija Galjak, Milena Lazarević, Jovana Ristić, Jelisaveta Isaković, Petar Isaković i novo primljeni stipendisti Ines Bjelić, Jana Vukosavić i Stefan Ljubinković.

Shodno Odluci Upravnog odbora SAKOM-a od 7. jula 2021. godine, tokom večere, stipendistima je bio uručen poklon u vidu tableta TAB SM Galaxy Tab A7 T500 i knjiga o Azerbejdžanu.

U svom obraćanju gospodin Ahmet Murat Turkoglu, Predsednik SAKOM-a, čestitao je stipendistima uspešnu školsku godinu koja je iza njih i poželeo da na putu znanja ne posustanu i uvek ostanu odani pravim vrednostima. Istakao je da je SAKOM srećan da podržava mlade i talentovane ljude koji čine osnov svakog društva i poželeo im da budu odgovorni članovi svoga društva.

Gospodin Žarko Ilić, član UO SAKOM-a podelio je sa studentima svoja iskustva sa mladim naučnicima iz Srbije i poželeo im puno sreće u osvajanju novih znanja i veština.