ONLINE SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SRPSKO-AZERBEJDŽANSKE PRIVREDNE KOMORE „SAKOM“

Prvo onlajn zasedanje članova Upravnog odbora Srpsko-azerbejdžanske privredne komore „SAKOM“ u 2024. godini održano je 22. januara sa ciljem da se donesu brojne odluke izuzetnog značaja za tekuću godinu, kojom se navršavaju četiri godine otkako je SAKOM-ov Program stipendiranja pokrenut.

Zadovoljstvo nam je da predstavimo našu novu stipendistkinju, Martu Petrović, studentkinju prve godine Akademije tehničkih strukovnih studija u Beogradu, i istovremeno prvu talentovanu buduću umetnicu u sastavu naših vrednih stipendista. Marta je kao poklon dobila i tablet marke Samsung, u skladu sa našom tradicijom da novim stipendistima poklanjamo tablet uređaj uz želju da učenje i komunikacija budu lakši i uspešniji.

Osim toga, produžili smo stipendiju Bojani Jezdimirović, studentkinji druge godine Mašinskog fakulteta u Beogradu, koja vredno uči i radi na sebi.

Ova sednica je takođe pružila priliku da se informišemo o napretku našeg stipendiste Stojana Vučinića kome je Upravni odbor SAKOM-a odobrio dodatna sredstva za pohađanje kursa engleskog jezika. Time smo omogućili ispunjenje Stojanove želje da savlada strani jezik. Stojan je u potpunosti opravdao naše poverenje i nadmašio očekivanja. Želimo mu puno uspeha u osvajanju novih znanja.

Na sednici je zaključeno da je pred SAKOM-om još jedna produktivna godina, sa mnogim postavljenim ciljevima i očekivanim uspesima naših studenata o čemu će posetioci SAKOM-ovog sajta moći više da čitaju u narednom periodu.