Kompanija Azvirt donirala aparat za sterilizaciju instrumenata KBC-u Zemun

Zadovoljstvo nam je da podelimo vest o velikodušnoj donaciji aparata za sterilizaciju instrumenata službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Kliničko bolničkog centra Zemun od strane našeg člana, kompanije Azvirt.

Ovaj izuzetan doprinos jedan je od brojnih potvrda o društvenoj odgovornosti kompanije Azvirt i posvećenosti ciljevima SAKOM-a. Doniranjem aparata za sterilizaciju instrumenata u vrednosti od 1.000,00 evra, postignuta je najveća sigurnost da će svi instrumenti biti efikasno sterilizovani i spremni za bezbednu upotrebu u službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja koja se svakodnevno suočava sa kritičnim slučajevima.

Napominjemo da je SAKOM u decembru 2020. godine, uz podršku i solidarnost ujedinjenog Upravnog odbora i članova SAKOM-a, pružio finansijsku pomoć Kliničko bolničkom centru Zemun za nabavku 114 pari obuće i 138 uniformi sa ciljem omogućavanja neometanog radnog procesa u teškim vremenima pandemije koronavirusa.

Srećni smo da naši članovi nastavljaju da učestvuju u društveno odgovornim poduhvatima kako u sklopu SAKOM-a, tako i samostalno.

Azvirt donacija KBC Zemun
Azvirt donacija KBC Zemun