ONLINE SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SRPSKO-AZERBEJDŽANSKE PRIVREDNE KOMORE (SAKOM)

Upravni odbor SAKOM-a je na sednici 21. marta 2022. godine, sastav SAKOM-ovih stipendista proširio sa još dva uspešna studenta, ovaj put iz Šapca – Mašu Vučetić, studentkinju druge godine Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu i Uroša Pantelića, studenta prve godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Oni su kao izvanredni studenti i mladi ljudi sa mnogo potencijala, preporučeni od strane gradonačelnika Šapca, Dr Aleksandra Pajića.

SAKOM je i njima kao i svim stipendistima, poklonio tablet računare, a Uroš Pantelić, budući da je student ETF-a, potvrdio nam je koliko su tableti za studente korisni i potrebni za uspešno studiranje.

Sa posebnim zadovoljstvom smo konstatovali da smo za godinu i po dana broj studenata koji su uključeni u naš program stipendiranja podigli na 21. Cilj nam je bio da imamo 20 studenata i da svaki član SAKOM-a podržava jednog stipendistu. To smo postigli ali odlučili da ciljani broj uvećamo za jednog studenta jer između Maše i Uroša nije bilo moguće odabrati jednog pošto su oboje bili izuzetno kvalitetni kandidati.