Naftachem

www.naftachem.rs

Naftachem d.o.o. je naftna kompanija koja se bavi uvozom, brodskim transportom, skladištenjem i distribucijom evro dizela EN590, kao i ostalih naftnih derivata u skladu sa potrebama naših dugogodišnjih kupaca.

Naši dobavljači su renomirane inostrane naftne kompanije MOL i OMV sa kojima imamo potpisane dugogodišnje ugovore o snabdevanju, što našim kupcima garantuje kontinuirano i pouzdano snabdevanje i evropski kvalitet goriva.

Kompanija Naftachem je dugogodišnji zvanični skladištar kompanije OMV Srbija za sve količine evro dizela i benzina.

SAKOM

Posedujemo tankersku flotu koja broji 8 plovila, ukupnog kapaciteta od 10.000 t koja su opremljena po najvišim evropskim standardima, pored prevoza za sopstvene potrebe, dugi niz godina vršimo uslugu brodskog transporta za OMV i MOL.

Novi naftni terminal u Sremskim Karlovcima, ukupnog kapaciteta od preko 16.000 m3, izgrađen je po najvišim evropskim standardima u tehničkom i tehnološkom smislu.

Osnovna namena mu je skladištenje i manipulacija evro dizelom i benzinom. Doprema robe vrši se rečnim, a uskoro će biti moguća i železničkim putem, a otprema robe se vrši autocisternama. Terminal je jedinstven po instalaciji za aditiviranje goriva kao i sistemu za prikupljanje isparenja, takozvanom VRU (vapor recovery unit), čime smo dodatno zaštitili kvalitet robe i obezbedili zaštitu životne sredine.

Naftachem poseduje autocisterne za drumski transport evro dizela i benzina po najvišim standardima bezbednosti. Cisterne su opremljene sopstvenim uređajima za utovar i istovar kao i sistemom digitalnog merenja, što garantuje kontrolu, kvalitet usluge i robe koja se u najkraćem mogućem roku doprema do naših kupaca.

Zahvaljujući celokupnom poslovanju naše kompanije u proteklih 13 godina postojanja, Naftachem je danas visoko pozicioniran na tržištu naftnih derivata. O vrednosti, kvalitetu i posvećenosti kupcima svedoči i saradnja sa preko 800 kompanija u Srbiji.

Naša vizija razvoja podrazumeva kontinuirano obezbeđivanje kvaliteta robe i usluga kao i dalje širenje kapaciteta u skladu sa zahtevima naših zadovoljnih klijenata.