Anastaija Plazinić stipendista SAKOMa

Poštovani,

Čast mi je što sam jedna od SAKOM-ovih stipendista i ujedno izražavam iskrenu zahvalnost.

Za mene je ova neverovatna stipendija ogromna nagrada. Zahvaljujući Vašoj podršci, prva sam u svojoj porodici koja je student Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Odrastanje u manje privilegovanoj zajednici ne nudi samo finansijske i akademske izazove, već mi pomaže i da shvatim vrednost fakultetskog obrazovanja. Uz Vašu pomoć lakše završavam školovanje prve godine. Olakšali ste mi finansijski teret, što mi omogućuje da se više usredsredim na najvažniji aspekt škole: učenje. Novčana pomoć koju ste mi pružili od velike je pomoći u plaćanju troškova obrazovanja i daje mogućnost da više svog vremena usmerim ka studiranju.

Vaša me humanost motivisala da i ja pomažem drugima. Moj životni san o pohađanju Ekonomskog fakulteta kreće se napred. Nadam se da ću jednog dana biti deo tima SAKOM i tako pomoći studentima u postizanju njihovih ciljeva baš kao što ste i Vi meni pomogli. Sticanjem znanja i iskustva u oblasti ekonomije, nadam se da ću imati priliku da poslovanje u privrednim subjektima učinim efikasnijim i produktivnijim u odnosu na zatečeno stanje kao i poboljšanje standarda stanovništva u kom god okruženju budem poslovala.
Ako bi mi se ukazala prilika da posetim Azerbejdžan, sa najvećim zadovoljstvom volela bih da obiđem Devojačku kulu u Bakuu i Centar Hajdara Alijeva.

Hvala Vam na svemu. Želim da još mnogo stipendista ohrabrite i podržite u njihovoj najvažnijoj ulozi, sticanju znanja.

Srećno u Vašoj misiji!

Anastasija Plazinić