Praznični ručak za stipendiste u restoranu Rodizio

Ove godine, povodom predstojećih novogodišnjih praznika stipendisti SAKOM-a bili su iznenađeni prazničnim ručkom u restoranu „Rodizio“ gde su pod pokroviteljstvom kompanije „Azvirt“ uživali u druženju i dobroj atmosferi.

Kao novogodišnji poklon i nagradu za dobre rezultate, stipendisti su bili iznenađeni čestitkom od 150 evra u dinarskoj protivvrednosti o čemu ih je obavestio gospodin Ahmet Murat Turkoglu, predsednik SAKOM-a.

Predstavnik kompanije Azvirt, koja je i ove godine volontirala da sponzoriše novogodišnji događaj za SAKOM stipendiste, gospodin Fikrat Nadžafov, obratio se studentima sa kratkim govorom povodom predstojećih praznika i poželeo im je mnogo uspeha i sreće u novoj 2023. godini.

Posebno nam je bilo drago što smo imali čast da ugostimo i našeg cenjenog donatora – kompaniju ADORE House of Chocolate. Zahvaljujemo se gospođi Katarini Jaćimović, direktorki kompanije ADORE, što se pridružila našem događaju.

U ime SAKOM-a želimo srećnu i uspešnu 2023. godinu svim našim stipendistima, članovima i partnerima, kao i pratiocima našeg veb-sajta.