ONLINE SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAKOM 09. 04. 2024.

Sa zadovoljstvom predstavljamo neke od značajnih tema koje su obeležile online sastanak Upravnog odbora Srpsko-azerbejdžanske privredne komore „SAKOM“ 9. aprila 2024. godine.

U SAKOM-ov program stipendiranja primljen je novi stipendista, Mateja Štrbac, student prve godine Filološkog fakulteta u Beogradu, smer Bibliotekarstvo i informatika. Takođe, Milanu Saviću, studentu četvrte godine Medicinskog fakulteta u Beogradu, produžena je stipendija na još jednu godinu u znak priznanja za njegovu kontinuiranu posvećenost. Ponosni smo što možemo da podržimo njihov put i radujemo se njihovim trenutnim, ali i budućim uspesima.

Osim toga, u članstvo SAKOM-a primljena su dva nova privredna društva – Tehnix Beo d.o.o. i Teikom d.o.o. Beograd kojima izražavamo toplu dobrodošlicu.

Takođe se zahvaljujemo našem članu, kompaniji Azvirt, koja je i ove godine odlučila da nam finansijski pomogne u nabavci svečanih kompleta za stipendiste povodom održavanja godišnje Skupštine SAKOM-a, zakazane za 9. maj 2024. godine. Srećni smo što naši članovi prepoznaju naše napore i pružaju nam svoju podršku.

ONLINE SEDNICA UO SAKOM 2024-04-09 Milan Savic