ONLINE SEDNICA UPRAVNOG ODBORA SAKOM 07.03.2024.

Tokom onlajn sednice Upravnog odbora Srpsko-azerbejdžanske privredne komore „SAKOM“, održanoj 7. marta 2024. godine, našle su se mnogobrojne važne teme među kojima ističemo prijem novog člana u sastav našeg udruženja, kompanije Boja doo Sombor, ali i prijem novog stipendiste, Vukašina Žarkovića iz Beograda, studenta prve godine Medicinskog fakulteta u Beogradu, čiji je cilj da uspešno završi svoje studije i počne da radi u kliničkoj praksi, a SAKOM-ova stipendija njemu i njegovoj sedmočlanoj porodici može da pruži podršku u postizanju ovog cilja.

Takođe, na sednici je doneta odluka o produženju stipendija za sedam već postojećih stipendista: Petru Isakoviću, studentu treće godine Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu; Uglješi Vučiniću, studentu druge godine Akademije strukovnih studija u Beogradu; Živku Matiću, studentu druge godine Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu; Maši Vučetić, studentkinji treće godine Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu; Anđeli Ruvidić, studentkinji druge godine Medicinskog fakulteta u Novom Sadu; Katarini Metikoš, studentkinji druge godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu; i Mariji Radovanović, studentkinji treće godine Filološkog fakulteta u Beogradu; koji su se istakli svojim predanim radom i doprinosom u proteklom periodu. Njihova posvećenost i angažman su prepoznati i podržani od strane Upravnog odbora, što će im omogućiti da nastave svoje akademske puteve uz podršku SAKOM-a.

U nastojanju da proširimo naše članstvo i ojačamo naš program stipendiranja, Upravni odbor je takođe primio novu kompaniju Boja doo Sombor u članstvo organizacije, te im ovom prilikom izražavamo našu toplu dobrodošlicu.

Sednica je bila izuzetno konstruktivna, a donete odluke su rezultat pažljive analize i razmišljanja svih članova Upravnog odbora. Verujemo da će ove odluke biti ključne za dalji napredak našeg udruženja i radujemo se budućim uspesima koje ćemo postići zajedno.