ONLINE SEDINCA UPRAVNOG ODBORA SRPSKO-AZERBEJDŽANSKE PRIVREDNE KOMORE „SAKOM“

Šesta i ujedno poslednja online sednica Upravnog odbora Srpsko-azerbejdžanke privredne komore „SAKOM“ za 2023. godinu održana je 05. decembra, kada je u okrilje SAKOM-ovog programa stipendiranja primljeno pet novih studenata.

Tako smo ovaj put u sastav stipendista primili Miloša Tarlanovića iz Šapca, studenta 4. godine Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu; Jelenu Džodić iz Barajeva, studentkinju 3. godine Stomatološkog fakulteta u Beogradu; Ivana Marinkovića iz Šetonja (Petrovac na Mlavi), studenta 3. godine Pravnog fakulteta u Beogradu; kao i dva studenta iz Azerbejdžana – Khavarkhanim Dovlatzade, studentkinju 1. godine Pravnog fakulteta u Beogradu i Ayxana Abasova, studenta 1. godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu. U skladu sa našom tradicijom, novim stipendistima bio je poklonjen tablet marke Samsung.

Takođe nam je drago što smo produžili stipendiju našim starim stipendistima koji su svojim marljivim radom, ali i svojim iskrenim odnosom prema SAKOM-u, zaslužili da im se stipendija produži. Reč je o Stojanu Vučiniću iz sela Zupče, studentu 3. godine Pravnog fakulteta u Beogradu; Anđeli Pospišek iz Šapca, studentkinji 1. godine Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu; Katarini Jović iz Kuršumlije, studentkinji 2. godine Filološkog fakulteta u Beogradu; Klari Ćirić iz Šapca, studentkinji 4. godine Filozofskog fakulteta u Novom Sadu; Anđeli Stojanović iz Beograda, studentkinji 4. godine Farmaceutskog fakulteta u Beogradu; kao i Jovani Džodić iz Barajeva, koja privodi kraju studije na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu i čija je stipendija produžena na 6 meseci.

Na kraju želimo da čestitamo svim pomenutim studentima na uspešnom potpisivanju ugovora o stipendiranju sa SAKOM-om, kao i našem novom članu kompaniji HIDROGRADNJA KOP DOO LJUBOVIJA na njihovom prijemu u sastav članstva Srpsko-azerbejdžanske privredne komore „SAKOM“.