Jelisaveta Isaković stipendistkinja SAKOM-a

Sa velikim zadovoljstvom delimo sa vama pismo Jelisavete Isaković, koja je bila naša stipendistkinja 2,5 godine.
Uprkos brojnim preprekama sa kojima se Jelisaveta suočavala, uspela je da ostvari veliki uspeh, na čemu joj čestitamo i želimo puno sreće u budućnosti.

Dragi članovi SAKOM-a,

Izvinjavam se zbog svog kašnjenja sa odgovorom. Trenutno sam jako zauzeta na fakultetu, jer pokušavam da diplomiram do kraja ove školske godine.

Pošto mi je ugovor o stipendiranju sa SAKOM-om istekao, želim da se posebno zahvalim gospodinu Muratu i gospođi Biserki, ali i ostalim članovima SAKOM-a. Vaša finansijska, ali i ogromna emotivna podrška, mnogo mi je značila tokom protekle 2,5 godine. Odlučili ste da mi ponudite pomoć u trenutku kada mi je to bilo najpotrebnije.

Zaista ne bih mogla da zamislim kako stižem sa svojim studijima toliko daleko bez Vaše pomoći i ohrabrenja. Upoznala sam sjajne ljude, stekla neke sjajne prijatelje i sa njima podelila lepe trenutke koje nikada neću zaboraviti. Obećavam svakom članu SAKOM-a da ću nastaviti da dajem sve od sebe u akademskoj, ali i u emotivnoj sferi života, jer težim da u nečijem životu budem važna osoba kao što ste Vi u mom.

Dok nam se putevi ne ukrste ponovo.

Iskreno Vaša,
Jelisaveta Isaković