Europolis Plus

europolisplus.rs

Preduzeće Europolis Plus d.o.o osnovano je 15. novembra 2012. godine. Osnovna delatnost Preduzeća je trgovina i proizvodnja proizvoda od gvožđa i čelika za građevinarstvo, kao i izvođenje radova.

Prilikom osnivanja, Preduzeće se bavilo trgovinom, a usled povećanja obima prodaje, 2015. godine, pokreće sopstvenu proizvodnju armaturnih mreža, 2016. godine heksagonalnog pletiva, remenata za tunele, gabiona, obrađenog gvožđa, koševa i farmerskog pletiva.

Prozvodnja je locirana u Cerskoj 1, Mesarci bb, opština Vladimirci, dok je sedište kompanije u Beogradu, ulica Bulevar Zorana Đinđića 4a.

SAKOM

Ono što proizvodnju Europolis Plus-a čini izuzetnom su mašine sa novom tehnologijom, gde se kontrola, upravljanje i podešavanje parametara vrši primenom automatskih sistema za upravljanje i kontrolu u procesnoj industriji.

Upravljanje proizvodnim procesima na mašinama za sečenje i oblikovanje armature vrši se pomoću PLC iz Siemensove S7 serije i Beckhoff-a.

Operatorsko upravljanje, prenos podataka, podešavanje parametara i monitoring procesa vrši operater na mašini preko integrisanog industrijskog računara. Preduzeće poseduje serfikat ISO 9001:2008.

U kompaniji Europolis Plus, proizvodni proces se odvija na savremenim SCHLATTER, EVG-FILZMOSER i STEMA PEDAX mašinama koje zadovoljavaju visoke, ne samo tehnološke, već i ekološke standarde.